Skimmelsvamptest fra AG-SkimmelsvampTest

Vår cookies- och integritetspolicy

Cookies

Webbplatsen använder sig av så kallade "cookies". Cookies är små textfiler som lagras i webbläsaren på din dator, mobil etc. så att webbplatsen kan känna igen enheten, komma ihåg inställningar och utföra statistik. Cookies innehåller inte skadlig kod, så datorn kan inte få t.ex. virus via cookies.

Du kan själv radera alla cookies från din hårddisk. Detta gör du i din webbläsares inställningar. Alla webbläsare är olika. Leta i hjälpfunktionen i din webbläsare för information om hur du ändrar cookie-inställningarna.

Om du tar bort eller blockerar cookies riskerar du att webbplatsen inte fungerar optimalt och att det finns innehåll som du inte har tillgång till.

Webbplatsen innehåller även cookies från tredje part, Google Analytics. Men här handlar det om anonyma data som inte kan leda tillbaka till dig som person.

Personuppgifter

Personuppgifter är alla typer av uppgifter som till visst omfång kan anknytas till dig. När du använder vår webbplats samlar vi in och behandlar en mängd olika typer av information. Detta händer t.ex. vid tillgång av innehåll eller om du handlar via webbplatsen (eller någon av våra andra webbplatser).

Vi samlar in och bearbetar vanligtvis följande typer av information: ett unikt ID och teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, din IP-nummer, geografisk plats och vilka sidor du tittar på. Dessutom registreras ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress och betalningsinformation när du handlar på webbplatsen. Men du blir uttryckligen ombedd att ge ditt samtycke när denna information samlas in.

Webbplatsen samlar inte in information om dina betalningar på varor, eftersom detta sker direkt via vår betalningsleverantör, E-pay, som är Danmarks största. Kund- och betalningsinformation krypteras automatiskt, så varken vi eller tredje part kan komma åt dem.

För köp av vissa varor, t.ex. radonmätare och många mögeltest, registreras ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress så vi har möjlighet att göra rapporter med rätt information och skicka resultaten till dig.

Kundinformation lagras i fem år (som dokumentation för Skatteverket och som service för dig om du skulle behöva få ditt resultat igen) innan den raderas och den hanteras i krypterat format. Endast direktören och anställda i AJ-HealthTech har tillgång till informationen.

Personliga uppgifter som du har gett oss eller testresultat avslöjas aldrig för tredje part såvida detta inte avtalats direkt med den enskilda kunden.

Dessutom har vi vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder mot att dina uppgifter oavsiktligt eller olagligt raderas, publiceras, förloras, försämras eller kommer till tredje persons kännedom, missbrukats eller på annat sätt behandlats i strid med lagen.

Vi använder ett antal samarbetspartners (tredje part) för analys, lagring och behandling av data. Dessa behandlar endast information på vår vägnar och får inte använda den för egna ändamål. Våra partners är belägna i EU- eller EES-länder som kan ge din information tillräckligt skydd.

Insikt och klagomål

Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig, liksom du alltid kan invända mot användningen av informationen. Du kan också återkalla ditt samtycke till behandling av dina personuppgifter. Om dina behandlade personuppgifter är inkorrekta har du rätt att få dem korrigerade eller raderade.

Vänligen kontakta info@healthtech.se om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter. Du kan också kontakta https://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/.

Utgivare

Webbplatsen ägs och publiceras av:

AGX Nordic AB
Annelundsgatan 57
214 44 Malmö
???? CVR ????
Tel.: 072 333 30 07
E-post: info@healthtech.se