Skimmelsvamptest fra AGX-SkimmelsvampTest

Rutnät  Lista 

per sida
Fallande ordning
 • PRO-Clean indikatortest til overflader

  Snabb Mögeltest - PRO-Clean

  Med ett professionellt enzymtest, PRO-Clean Mold Test, kan du på bara 5 minuter ta reda på om du har ett område som är mögelfritt, eller om det har drabbats av mögelsvamp och i så fall kan du se hur omfattande angreppet är. Testet fungerar genom att mäta protein i mögelsvamp.

  128,00 SEK
 • Skimmelsvamp-lufttest

  Settle Plate mögel lufttest

  Kontrollera om det finns mögelsporer i luften som visar om du har ett dolt eller ett synligt angrepp av mögelsvamp.

  325,00 SEK
 • Kontaktaftryksplade-test

  Test med avtrycksplatta

  Denna mögeltest kontrollerar vilka mögeltyper som förekommer i ett mindre område och ger samtidigt en bra indikation på hur mycket mögelsvamp det finns. Med utgångspunkt i artsbestämningen får man en enkel rapport som beskriver hur farlig mögeltypen är, och om typen normalt uppträder inomhus, utomhus eller båda delar.

  550,00 SEK
 • Skimmelsvamp lufttest med rapport

  Settle Plate mögel lufttest med rapport

  Denna mögel lufttest fungerar på samma sätt som Settle Plate mögel lufttest, men här kan du skicka in testet till oss, och vi utarbetar därefter en kort rapport med de viktigaste typerna av mögel som förekommer. Dessutom talar vi om hur farligt möglet är, hur mycket det finns, och om det är typiskt för fuktiga inomhusmiljöer.

  550,00 SEK
 • Mycometer-Surface test

  Mycometer-Surface test

  Det mest exakta testet på mängden mögel.

  Hos Mycometer har danska forskare gjort ett test som ger ännu större mätsäkerhet gällande mängden mögel i det testade området. Därför är detta test också det som danska mögelexperter använder sig mest av.

  850,00 SEK
 • Mögel lufttest via damm

  Mögel lufttest via damm

  Via ett dammprov kan vi avgöra om du har ett dolt mögelangrepp. På grundlag av typen av mögelsvamp som finns (mikroskopi) kan vi beskriva hur farlig luften är, om möglet normalt förekommer vid ett inomhus fuktangrepp, samt en indikation på hur många mögelsporer luften innehåller. Testet är mycket precist eftersom dammet som analyseras har lagt sig länge innan provet tas.

  1200,00 SEK
 • DNA-analys af damm

  DNA mögeltest. DNA-analys av damm för att testa om det finns dold mögel

  Se exakt hur mycket och vilka mögeltyper som finns.

  Detta test fungerar på samma sätt som Mögel lufttest via damm. Men här analyseras provet inte genom odling och ljusmikroskop. I stället analyseras provet på DNA-nivå för att se om det finns spår av mögel. Detta är det mest exakta testet på marknaden.

  1950,00 SEK

Rutnät  Lista 

per sida
Fallande ordning