Elektronisk formaldehyd/TVOC-mätare

Vår elektroniska formaldehyd/TVOC-mätare kan, via en elektronisk sensor, blixtsnabbt mäta och noggrant visa koncentrationen av formaldehyd och TVOC i inomhusluften. Koncentrationen visas som mg/m³.

Artikelnr: 464002 Kategorier: ,

1.275,00 kr

I lager - Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Beskrivning

Denna digitala formaldehydmätare, som är syftat för inomhusanvändning, kan också mäta TVCO. Enheten är mycket noggrann tack vare en avancerad, elektrokemisk sensor.

Därmed kan du lätt och snabbt mäta koncentrationen av formaldehyd i luften. Du kan därför snabbt se, om nivåerna är under eller över det rekommenderade gränsvärdet på 0,1 mg/m³. Enheten kan mäta formaldehydkoncentrationer i området 0-1,999 mg/m³ og TVOC i området 0,999 mg/m³ med en upplösning på 0,001 mg/m³. Noggrannheten på mätningarna är på ±15% för formaldehyd och ±20% för TVOC vid temperaturerna mellan -10 och +45 °C och en relativ luftfuktighet i området 10-75%.

Eftersom mätaren också kan mäta TVOC, som står för “Total Volatile Organic Compounds” eller “Samlade Flyktiga Organiska Föreningar”, i inomhusluften, kan den också visa en översikt över niveauet av dessa organiska föreningar, som oftast uppträder som ånga i inomhusluften. Här bör nivån ej överstiga 3 mg/m³.

Alla priser inkluderar moms.

Mer information

Vikt 205 g
Skriv til os

Ring til os