Protox AbScent luktborttagare

Protox AbScent luktborttagare används till borttagningen av restlukt. AbScent är ägnat till inomhusbruk, och i bilar och husvagnar mm. för att avlägsna lukten efter mögelangrepp, tobakrök, döda djur mm.

AbScent fungerar genom att den frigör små mängder av klordioxid in i luften, som därefter bryter ner (oxiderar) de obehagliga luktämnen och desinficerar. Dvs. den täcker inte för lukten med en kraftig parfym – den avlägsnar luktproblemen istället.

Lätt användning: AbScent levereras i en förseglad aluminiumpåse. Denna öppnas och innerpåsen sätts in i en skål, eller hängs högst upp i rummet.

EAN: 5713885310533 Artikelnr: 462502 Kategori:

295,00 kr

I lager - Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Beskrivning

AbScent används vid borttagningen av restlukter. Källan av luktbesvär (t.ex. från mögel, tobak, döda djur m.m.) bör först avlägsnas, men trots det kan en restlukt sitta kvar i väggarna, möbler, skåp, tyg, osv. Här är AbScent en stor hjälp emot de medföljande luktproblem.

Användning
Protox AbScent levereras i en förseglad aluminiumpåse. Denna påsen ska öppnas innan innerpåsen hängs högst upp i rummet eller sätts i en skål. Läs mer om användningen i de medföljande svenska instruktioner.

Funktion
Protox AbScent luktborttagare släpper ut klordioxid i mycket små mängder (mindre än 0,01 ppm), när produkten möter luftfuktigheten. Klordioxiden bryter ner (oxiderar) de obehagliga luktämnen, och är ett effektift desinfektionsmedel.

Påsarna är gjorda att släppa ut klordioxiden långsamt, normalt upp till en veckas tid. Luktämnen bryts ner i samma takt som klordioxiden släpps ut. Produkten använder inte parfymer att maskera eller dölja lukten, men istället förstör luktkällan.

Överflödiga klordioxid bryts snabbt ner i solljus och ljus från lysrör.

CLP klassificering

Kan orsaka brand eller explosion. Starkt oxiderande. Orsaker Allvarliga frätskador på hud och ögon
Kan orsaka brand eller explosion. Starkt oxiderande.
 
Orsaker Allvarliga frätskador på hud och ögon.
 
Utvecklar mycket giftig gas vid kontakt med syra.

Mer information

Vikt 46 g
Skriv til os

Ring til os