Protox Luktfri – ta bort lukt på ytor

Protox Luktfri kan hjälpa till att ta bort dålig lukt från alla typer av ytor, men passar särskilt bra på “mjuka” ytor, bl.a. läder, uppsatta möbler, skor och textilier.

Medlet sprayas direkt på det drabbade området. En ytterligare behandling kan kompletteras om lukten inte är helt borttagen i första hand.

Protox Luktfri är redo att användas direkt från sprayflaskan. Den ska inte spädas ut utan skakas innan användning.

EAN: 5713885310861 Artikelnr: 462522 Kategori:

265,00 kr

I lager - Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Beskrivning

Protox Luktfri är avsedd för att ta bort dålig lukt på alla typer av ytor. Emellertid är medlet särskilt lämpligt för användning på “mjuka” ytor, inklusive:

  • Läder
  • Stoppade möbler (soffor, bilbarnstolar, etc.)
  • Skor
  • Textilier (mattor, kläder, etc.)

Protox Luktfri är effektivt mot en mängd olika lukter. Bland annat. urin (hund/katt/människa), rök, svett, kräks och “avfall”. Även lukten smörsyra bryts ned av medlet. Kan även användas i samband med t.ex. avfallscontainrar.

Protox Luktfri bygger på en kombination av kemisk och biologisk luktsanering. Det gör att produkten fångar och behåller luktämnena samtidigt som mikroorganismerna i produkten bryter ner de illaluktande ämnena.

Mikroorganismerna säkerställer också en långvarig effekt.

Produkten innehåller varken parfym eller dofter. Protox Luktfri kommer därför inte bara att “dränka” den dåliga lukten, utan faktiskt eliminera den.

CLP klassificering

Innehåller 2-methyl-2H-isothiaszol-3-one. Kan orsaka en allergisk reaktion. Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.

 
 

Mer information

Vikt 570 g
Skriv til os

Ring til os