Om AGX MögelTest

AGX Nordic AB, som omfattar AGX MögelTest, är ett systerbolag till danska AGX Nordic ApSAGX MögelTest arbetar för att lösa problem med mögel och radon i Norden.

AGX MögelTest härstammar från det danska företaget AGX Nordic ApS. 2014 grundade vi ett svenskt systerbolag i Malmö, AGX Nordic AB, som säljer over hela Sverige.

AGX MögelTest erbjuder nya och billigare möjligheter för mögeltest så att man kan undvika hälsoproblem. Vi eftersträvar alltid att ge den bästa servicen. Ni kan alltid komma i kontakt med oss.

Vårt mögellaboratorium ligger i Glostrup, nära Köpenhamn i Danmark, där även vårt huvudkontor och lager finns.

För att kunna erbjuda de noggrannaste mätningarna av radon i huset har vi testat många produkter på marknaden. Efter våra tester har vi valt de bästa leverantörerna som erbjuder radon-mätboxar och elektroniska radonmätare.

Laboratoriet för radon mätboxarna ligger i Sverige och är ISO-certifierat enligt svenska och internationella krav. Radon produkterna är testade och ISO certifierade enligt svenska och internationella krav. Våra elektroniska radonmätare har också kontinuerligt testats och CE-varumärkts (EU).

AGX MögelTest / AGX Nordic AB
Postia 1019
214 13 Malmö
Tel. 040 674 18 44
info@agx-nordic.se
Organisationsnummer: 559159-8908

AGX Nordic ApS
Ejby Mosevej 5
DK-2600 Glostrup
Danmark
Tel. + 45 31 11 90 00
info@agx.dk
AGX.dk
SkimmelsvampTest.dk
RadonHuset.dk
CVR: 3724 8894