Airthings Wave Plus radonmätare och inomhusklimatmonitor

Håll koll på radon-, CO₂- och VOC-nivåerna samt temperatur, luftfuktighet och lufttryck – alla de saker, som kan påverka din hälsa och/eller välbefinnande inomhus.

EAN: 7090031109301 Artikelnr: 461012 Kategorier: ,

2.890,00 kr

I lager - Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Beskrivning

Wave Plus kan, på samma sätt som Airthings Wave, övervaka radon-nivån i din bostad. Kan användas som ett alternativ till våra radondosor.

Wave Plus är lika diskret som, och tar inte mer plats än ett vanligt brandalarm, och den är lika enkel att använda. Vifta bara med handen framför apparaten, och du får omedelbart en indikation på inomhusmiljöns tillstånd.

Apparaten kan också kopplas till smartphones och surfplattor via Bluetooth. Det ger tillgång till all individuell data och en uppsjö av smarta funktioner, inklusive visning av grafer, genomsnittsvärden och historik.

Utöver radon mäter den även CO₂- och VOC-nivåerna. CO₂ (koldioxid) och VOC (flyktiga organiska förbindelser) kan nämligen också påverka hälsan, om koncentrationerna i inomhusluften blir för höga. Samtidigt mäter enheten också luftfuktighet, lufttryck och temperatur.

 
 

Mer information

Vikt 360 g
Skriv til os

Ring til os