Rund hygrometer

Rea! Med denna enkla och eleganta hygrometer kan du enkelt få en överblick över både den relativa luftfuktigheten och temperaturen i din bostad eller företag. Apparaten utgörs av en stor, rund skärm med touch-knapp.

Den är designad så den både kan stå självständigt eller hänga på en vägg. De inbyggda magneterna gör att hygrometern även kan hängas på en metallyta, såsom ett kylskåp. Luftfuktigheten mäts i intervallet 20–95 procent med en noggrannhet på ± 5 procent.

Artikelnr: 463007 Kategori:

250,00 kr

I lager - Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Beskrivning

Både luftfuktighet och temperatur är viktiga faktorer i ett hälsosamt inomhusklimat. Båda delarna har nämligen stor inverkan över vår hälsa.

Med Rund hygrometer får du enkelt en överblick över både den relativa luftfuktigheten och temperaturen – oavsett om det är i hemmet eller på företaget. Både luftfuktighet och temperatur syns nämligen på den stora, runda skärmen på apparaten.

På skärmen kan man dessutom se den lägsta och högsta uppmätta luftfuktigheten och temperaturen inom de senaste 24 timmarna. På en färgskala överst på skärmen kan man dessutom se om luftfuktigheten är inom intervallet 30-50 %, som är det mest behagliga för oss människor.

Hygrometern är mycket enkel att använda. Med ett enda tryck på skärmen växlar man mellan temperaturvisning i °C och °F.

Apparaten har en elegant design. Det inbyggda stödbenet gör att den kan ställas på alla ytor, såsom bord och fönsterbräda. Det är dessutom både uppsättningshål och magneter på baksidan, så att den kan hängas upp på t.ex. en vägg eller ett kylskåp.

Relativ luftfuktighet mäts med en noggrannhet på ± 5 procent inom intervallet 20–95 procent. Temperatur mäts i intervallet 0–50 °C. Noggrannheten för temperaturmätningar är på ± 1 °C.

Mer information

Vikt 115 g
Skriv til os

Ring til os