Ytterligare analys av Mögel lufttest

Köp ytterligare analys av ett Mögel lufttest om du vill att vårt laboratorium ska bedöma antal mögelkolonier och arter på testplattan. Priset som visas är för analys av en testplatta. Frakt till laboratoriet ingår inte i priset!

Artikelnr: 462111 Kategori:

300,00 kr

I lager - Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Beskrivning

Om du har genomfört ett Mögel lufttest, men vill få vårt laboratorium att bedöma antal och arter åt dig, kan du nu köpa det som extra. Det kostar 300 kroner per provplatta.

Vi kan inte garantera att analysen blir lika bra som med vårt Mögelufttest med rapport, där testplattan skickas till laboratoriet direkt efter användning! Därför får testplattan inte skickas för analys senare än sju dagar efter att testet har genomförts.

Testplattorna ska skickas till (försändelsen är inte inkluderat i priset):

AGX Lab
Ejby Mosevej 5
DK-2600 Glostrup
Danmark

Vi rekommenderar att du använder paketpost (t.ex. PostNord eller Bring) när du skickar till laboratoriet. Detta säkerställer att testplattorna når laboratoriet så snabbt som möjligt, så att de inte riskerar att bli övervuxna av mögeltillväxt – och därmed betydligt svårare att analysera.

Dessutom måste du se till att testplattorna är ordentligt stängda och säkert packade så att de inte går sönder under transporten till laboratoriet. Detta kan orsaka ytterligare mögeltillväxt och i värsta fall göra det omöjligt att genomföra en mikroskopisk undersökning.

Dessutom måste du fylla i och skicka det här formuläret med testplattans nummer (vi rekommenderar att du skriver dina initialer och testets nummer, t.ex. HCA-1), datum för användning av testet, plats där testet placerades vid användning och ditt namn (måste vara samma namn som anges i samband med denna beställning) .

OBS! Ett formulär ska fyllas i och lämnas in för varje luftprov som ska analyseras. Tänk på att även köpa lika många analyser vid beställning!

Efter analys utarbetar vårt laboratorium en rapport. Rapporten skickas som e-post till den e-postadress som anges i samband med denna beställning.

Skriv til os

Ring til os