Mögel lufttest med rapport

Rabatt när du köper mer – ner till 645 kr. per styck. Ett enkelt lufttest som undersöker mögelsporer i luften. När testet är färdigt skickar du det till oss. Vi analyserar därefter testet och utarbetar en rapport med de viktigaste typerna av mögel som framkom i provet. Dessutom talar vi om hur mycket mögel som hittats samt hur vanlig mögelsvampen är för fuktiga inomhusmiljöer.

Mögel lufttest med rapport bör användas så snart som möjligt efter att du har mottagit det.

Artikelnr: 462102 Kategori:

675,00 kr

I lager - Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Volymrabatt - från 645 kr per styck vid köp av fler
Mængderabat
1-2 3-4 5+
675,00 kr 660,00 kr 645,00 kr

Beskrivning

Med detta mögel lufttest undersöks luftens innehåll av mögelsporer. Om ditt hus har drabbats av fukt, eller om du känner besvär såsom huvudvärk, halsont, eller andningsbesvär kan det bero på förekomsten av mögelsporer i luften.

Oftast kan dessa mögelkolonier dölja sig i fasaden såsom bakom väggar, under golv och tak. Därför kan det vara svårt att upptäcka svartmögel i huset, även om man känner hälsoproblem.

Med ett mögel lufttest upptäcks alla typer av dolt mögel i huset, och testet tar enbart 1 timme att utföra. Du får dessutom en analyserad rapport skickad till dig efteråt.

Anvisningar
Testet fungerar på samma sätt som Mögel lufttest utan rapport.

  • Du får en petriskål med ett lock
  • Ta av locket i i 60 min. Under tiden kommer mögelsporerna som finns i luften falla ned på odlingsskålen
  • Efter att provet är färdigt skruvar du på locket och skickar testet vidare till laboratoriet i den medsända transportlådan
  • Ungefär två veckor efter att laboratoriet har mottagit testet får du en rapport med svarsresultatet

Var uppmärksam
Luftprovet registrerar bara överarter av mögelsvampar. Varje överart till svartmögel har också underarter som varierar i farlighetsgrad.

För ett mer exakt test rekommenderar vi därför att man köper ett test för DNA-analys av damm. Denna produkt kan beställas på vår hemsida.

Mögel lufttest med rapport bör användas så snart som möjligt efter att du har mottagit det.

OBS! Denna är en vara med en särskilt begränsad hållbarhet. Därför faller bort din rätt att ångra köpet, när varan har skickats till dig.

 
 

Mer information

Vikt 67 g
Skriv til os

Ring til os