Testset för mögel

Test för både synlig och dold mögel med detta testset, som innehåller ett Mögel lufttest, som kan undersöka dolda mögelangrepp, och två PRO-Clean indikationstest för synlig mögel.

Artikelnr: 462201 Kategori:

620,00 kr

I lager - Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Beskrivning

Testsetet kombinerar våra två populäraste tester: PRO-Clean och Mögel lufttest, så att du snabbt kan utföra ett komplett test, där du både kan söka efter synliga och osynliga tecken på mögelangrepp. Dessutom kan du också spara pengar, jämfört med om du skulle ha köpt dessa varor var för sig.

Det är lätt att kolla efter synliga tecken med hjälp av indikationstestet PRO-Clean. Det tar bara några minuter innan du får ett svar. Det synliga mögelangreppet kan dock bara vara “toppen av isberget”, för att det också kan vara andra dolda mögelangrepp i samma bostad eller verksamhet.

Det dolda mögelangreppet kan du lätt undersöka med det enkla lufttestet, som ger dig ett överblick över antalet av luftburna mögelsporer i rummet. Själva testet tar inte länge att utföra, men det ska stå i minst fyra dagar innan du får resultat du kan jämföra med listan i vägledningen.

Alla priser inkluderar moms.

OBS! Mögel lufttestet är en vara med en särskilt begränsad hållbarhet. Din möjlighet för att ångra ditt köp faller bort när varan har skickats!

Mer information

Vikt 55 g
Skriv til os

Ring til os