Skimmelsvamptest fra AGX-SkimmelsvampTest

Snabbtest för mögel - PRO-Clean

PRO-Clean indikatortest til overflader skimmelsvamptest PRO-Clean indikatortest til overflader

Tillgängligt: I lager

128,00 SEK
  • Köp 2 för 110,00 SEK st och Spara 15%
  • Köp 3 för 100,00 SEK st och Spara 22%
  • Köp 4 för 95,00 SEK st och Spara 26%
  • Köp 5 för 85,00 SEK st och Spara 34%
  • Köp 10 för 80,00 SEK st och Spara 38%
ELLER

Översikt

Med ett professionellt enzymtest, PRO-Clean snabbtest, kan du på bara 5 minuter ta reda på om du har ett område som är mögelfritt, eller om det har drabbats av mögelsvamp och i så fall kan du se hur omfattande angreppet är. Testet fungerar genom att mäta protein i mögelsvamp.

Detaljer

Så här fungerar mögeltestet
Med detta professionella enzymtest kan du på bara 5 minuter ta reda på om du har ett område som är mögelfritt, eller om det skulle visa att området är mögeldrabbat kan du se hur omfattande angreppet är. Testet fungerar genom att mäta protein i mögelsvamp.

Mögeltestet kan dock inte visa vilken mögeltyp ditt område har drabbats av. I mycket sällsynta fall kan andra föroreningar orsaka ett positivt utslag som är falskt. Du kan försöka lösa problemet genom noggrann rengöring, men annars rekommenderar vi att du köper ett mer djupgående test, och du är då mycket välkommen att kontakta oss.

Anvisningar:
Vi skickar ett Pro-Clean test till dig. Det innehåller en bomullstopp som du ska använda på det område som du vill mögeltesta.

Efter att du strukit bomullstoppen på det område du vill testa stoppar du tillbaka den i plastfodralet igen. Knäck sedan den blå hållaren genom att böja den framåt. Då den bryts kommer den genomskinliga vätskan att rinna ner i plasthylsan med mögeltestet. Skaka då lätt och invänta sedan resultatet. Efter 2 minuter kommer vätskan att ha skiftat färg. Jämför med färgkartan för att se om det är mögel eller ej.

En detaljerad manual för Pro-Clean testet följer med beställningen.