Snabbt mögeltest - PRO-Clean

PRO-Clean indikatortest til overflader skimmelsvamptest PRO-Clean indikatortest til overflader

Tillgängligt: I lager

128,00 SEK
  • Köp 2 för 110,00 SEK st och Spara 15%
  • Köp 3 för 100,00 SEK st och Spara 22%
  • Köp 4 för 95,00 SEK st och Spara 26%
  • Köp 5 för 85,00 SEK st och Spara 34%
  • Köp 10 för 80,00 SEK st och Spara 38%
ELLER

Översikt

Med ett professionellt enzymtest, PRO-Clean snabbtest, kan du på bara 5 minuter ta reda på om du har ett område som är mögelfritt, eller om det har drabbats av mögelsvamp och i så fall kan du se hur omfattande angreppet är. Testet fungerar genom att mäta protein i mögelsvamp.

Detaljer

Med detta professionella och samtidigt enkla enzymtest kan du på bara 5 minuter ta reda på om ett område är mögelfritt, eller har drabbats av svartmögel. Om det är mögeldrabbat kan du även se hur omfattande angreppet är. Testet fungerar genom att mäta protein i mögelsvamp, även kallat mycel.

Användning
Produkten kan användas som ett första test på ett misstänkt mögeldrabbat område. Det kan även användas som både kvalitetskontroll efter en mögelsanering och för att avgränsa infekterade områden med mögeltillväxt.

Var uppmärksam
PRO-Clean mögeltest visar inte vilken typ av svartmögel ett område har drabbats av. Det kräver ett mer avancerat mögeltest, vilket vi också säljer. Du är mycket välkommen att kontakta oss för fler detaljer.

Eftersom testet reagerar på proteininnehåll finns det en liten risk för ett falskt positivt resultat. Det kan då röra sig om en bakterietillväxt från gamla matrester, eller något liknande. Du kan försöka lösa problemet genom noggrann rengöring, men testet bör enbart ses som en indikation på svartmögel, och inget slutgiltigt resultat.

Anvisningar

Vi skickar ett Pro-Clean test till dig. Det innehåller en bomullstopp som du ska stryka på det område du vill mögeltesta.

1. Efter att du strukit bomullstoppen på det misstänkta området stoppar du tillbaka den i plastfodralet.
2. Knäck sedan den blå hållaren genom att böja den framåt. Då den bryts kommer den genomskinliga vätskan att rinna ner i plasthylsan med mögeltestet.
3. Skaka lätt och invänta sedan resultatet.
4. Efter 2 minuter kommer vätskan att ha skiftat färg. Jämför med färgkartan för att se om det är mögel eller ej.

En detaljerad manual för Pro-Clean testet följer med beställningen. Priset är inklusive moms och frakt.